Cautare
Romanian RO

ANUNTURI GENERALE CLASIFICATE GRATUITE DIN TOATA ROMANIA

Izolatii celuloza IZOCEL

Romania, Ilfov
Publicat 2 luni in urma
ID #23149
QR CODE
1 foto
295.00 Lei
Izolatii celuloza IZOCEL
Romania, Ilfov,
Publicat 2 luni in urma

Descriere

Termoizolatii cu fibre de celuloza, densitate 35-70kg/m3, ecologic & economic, prelucrare mecanizata, etansare.
Isogreen este o termoizolatie din fibre de celuloza care este produsa din hartie de ziar printr-o procedura optima de recycling. Tratat eficient impotriva insectelor si mucegaiului, este asigurat impotriva degradarii si si este rezistent la foc. Isogreen are un coeficient extrem de scazut de conductivitate termica si siguranta la tasare, chiar si in cazul unei densitati crescute de termoizolare.
Isogreen nu este toxic, nu contine nici un fel de substante nocive, are moliciunea si caldura lanii. Nu irita pielea, nici nu este agresiv si din acest motiv este evaluat drept un termoizolant simpatic. Aplicat mecanizat, fibrele de celuloza devin in constructia lor pasloase, formand o saltea care se potriveste exact, fara rosturi si care se taseaza fara probleme.
Va oferim o izolatie termica si fonica cu fibre de celuloza pentru poduri, sarpante, mansarde, pereti, podele/tavane etc
Pretul afisat este informativ si este pentru varianta pret la metru cub ( informativ aprox. 12-15 mp in functie de grosimea capriorului si densitatea dorita ).Orice calculatie se face in functie de zona ,distanta,densitate si complexitate a lucrarii .
Send messageto seller

 

Contacteaza vanzatorul

  izocel
  Utilizator neînregistrat
  Extensiile permise: png,gif,jpg.
  Maximum size: 262.1Mb.

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  295.00 Lei
  Contacteaza vanzatorul Nu există un număr de telxxxx

  Date despre vanzator

  izocel
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov