Cautare
Romanian RO

ANUNTURI GENERALE CLASIFICATE GRATUITE DIN TOATA ROMANIA

Utilaje fabricare role hartie prosop hartie

Romania, Arad
Publicat 1 luna in urma
ID #24016
QR CODE
1 foto
50000.00 Lei
Utilaje fabricare role hartie prosop hartie
Romania, Arad,
Publicat 1 luna in urma

Descriere

Tarife promotionale la liniile de utilaje fabricate de firma noastra, seturi de echipamente compuse din 3 sau 4 buc echipamente: derulatoare/ utilaje embosare role hartie reciclata / celuloza, utilaj fabricat si debitat role hartie toaleta extrafina, banzic taiere si portionare role hartie & tuburi carton si utilaj semiautomat fabricare&procesare suluri carton.
Fabricam si vindem de peste 18 ani pe comanda utilaje&echipamente care prelucreaza si portioneaza role hartie igienica/jumbo/dispenser si prosop hartie medical in 1/2/3/4 straturi sau prosop horeca, din hartie celuloza sau reciclata,cu pretaiere si gofrare romburi/puncte/linii,utilaj simplu/automat/semiautomat pt fabricare tub carton de div grosimi,masina fabricare servetele de masa si faciale,imprimate mecanic sau stantate,masina fabricare cearsaf industrial de hartie din celuloza pura/ hartie tissue,pungi hartie,masina de lipit si ambalat, utilaje servetele catering/restaurant impaturite in 4, 6 sau 8.

Send messageto seller

 

Contacteaza vanzatorul

  Utilaje Role Hartie
  Utilizator neînregistrat
  Extensiile permise: png,gif,jpg.
  Maximum size: 262.1Mb.

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  50000.00 Lei
  Contacteaza vanzatorul Nu există un număr de telxxxx

  Date despre vanzator

  Utilaje Role Hartie
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Arad