Cautare
Romanian RO

ANUNTURI GENERALE CLASIFICATE GRATUITE DIN TOATA ROMANIA

Vanzare 3 camere Cosmopolis + 2 locuri de parcare

Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 1
Publicat 1 luna in urma
ID #23412
QR CODE
1 - 3 de 3
82000.00 Euro €
Tranzactie: Vanzari
Vanzare 3 camere Cosmopolis + 2 locuri de parcare
Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 1,
Publicat 1 luna in urma

Descriere

Ofer spre vanzare un apartament de 3 camere, luminos, orientat S-E, foarte calduros, cu vedere degajata si fara vis-a-vis .

Apartamentul este situat la et. 1 al unei vile cu 4 apartamente pe scara si 1 etaj inaltime. Suprafata construita 80mp, suprafata utila 62mp, complet mobilat si utilat.

Finisaje si dotari : toate camerele mobilate, frigider, plita si cuptor, hota, masina de spalat, masina de spalat vase, tv, geamuri termopan, parchet, incalzire prin pardoseala, 2 aparate de aer conditionat, iluminare led. Electrocasnice bucatarie marca Franke.

Apartamentul se vinde cu toata mobila si toate electrocasnicele. Imobilul face parte din faza1 a proiectului Comopolis, a fost finalizat complet in anul 2010 si de afla la intrarea in complex, intr-o zona linistita, departe de zonele unde se construieste in continuare.

2 locuri de parcare sunt incluse in pretul apartamentului.

Complexul residential este dotat cu numeroase piscine exterioare, supermarket si centru comercial, gradinita si scoala primara, farmacie, pizzerie, sala de fitness, beauty salon, teren de basket si tenis, loc de joaca pentru copii, plaja privata, paza permanenta. O linie de microbuz leaga zilnic Cosmopolis de Metroul Pipera (linia 2).

Cand comparati pretul acestui apartament cu apartamentele noi vandute de dezvoltator, va trebui sa tineti cont de urmatoarele elemente cu valoarea de 14.000eur pe care dansii nu le includ in preturile afisate: 2 locuri de parcare (6.000), mobila (3.000), electrocasnice (3.000), 2 x aer conditionat (1.000), contoare gaz/electric (500), iluminare led (300). Si bineinteles pozitionarea departe de zona zgomotoasa de santier, care va continua inca multi ani de acum incolo.
Pret 82.000 eur.
Adrian Naescu 0744 53 78 06

Informatii suplimentare

Send messageto seller

 

Contacteaza vanzatorul

  Adrian Naescu
  Utilizator neînregistrat
  Extensiile permise: png,gif,jpg.
  Maximum size: 262.1Mb.

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  82000.00 Euro €
  Contacteaza vanzatorul 074453xxxx

  Date despre vanzator

  Adrian Naescu
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 1
  Bucuresti