Cautare
Romanian RO

ANUNTURI GENERALE CLASIFICATE GRATUITE DIN TOATA ROMANIA

Parteneriat Compania LR Romania

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Publicat 4 luni in urma
ID #22280
QR CODE
1 - 3 de 3
1.00 Lei
Conditii: Nou
Tranzactie: Vanzari
Parteneriat Compania LR Romania
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Publicat 4 luni in urma

Descriere

Vrei sa ai un parteneriat LR, propriul tau magazin online si offline ca persoana fizica sau juridica, masina de serviciu dar si produse cu pretul direct de la producator fara intermediari? Propria ta afacere?
lrworld.com/venituri-suplimentare/becomeapartner
Alatura-te ca partener independent, Companiei LR si poti avea un venit suplimentar sau propria afacere chiar si pe timp de criza fiindca dezvoltam o afacere de succes in Romania!!
Compania LR Health & Beauty este una dintre companiile de top de vânzari din Europa. Compania LR din Germania,iti ofera posibilitatea dezvoltarii unei afaceri,fara niciun risc financiar, in 28 de tari. Cel mai mare producator de produse pe baza de particule de argint -MICROSILVER - NANOGOLD si ALOE VERA din EUROPA cu experienta mondiala in sisteme anti-imbatranire si echilibrarea imunitatii, suplimente alimentare si produse de intretinere corporala dar si de frumusete si make-up, toate 100% naturale(propria fabrica cu produse atestate si certificate). Compania LR detine cel mai mare numar de brevete de produse cu Aloe vera si a dezvoltat multe produse UNICE LA NIVEL MONDIAL!!! Profita de cunostintele de specialitate ale uneia dintre cele mai de succes companii de vânzari din Europa. De la noi primesti PRODUSE PATENTATE SI CERTIFICATE FRESENIUS SI DERMATEST !!!
Secretul nostru: un concept de marketing în retea consacrat de câteva decenii, un portofoliu unic de produse pentru sanatate si înfrumusetare de calitate dovedita si o serie de avantaje de nerefuzat.
În calitate de Partener independent LR cu beneficii ai ocazia sa-ti construiesti o cariera, consumator, vanzator si dezvoltator cu acces la un site personalizat si un magazin online.
Pentru mai multe detalii sau pt a intra in parteneriat LR, ne poti contacta la nr tel 0723 339 874 sau lasa ne un mesaj privat pe site ori pe pagina de facebook:
lrworld.com/venituri-suplimentare/becomeapartner
https://www.facebook.com/Venituri.Suplimentare.Compania.LR/

Informatii suplimentare

Send messageto seller

 

Contacteaza vanzatorul

  Andreea Zamfirache
  Utilizator neînregistrat
  Extensiile permise: png,gif,jpg.
  Maximum size: 262.1Mb.

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  1.00 Lei
  Contacteaza vanzatorul 072333xxxx

  Date despre vanzator

  Andreea Zamfirache
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Bucuresti, Bucuresti