Cautare
Romanian RO

ANUNTURI GENERALE CLASIFICATE GRATUITE DIN TOATA ROMANIA

Echipam.pt fabricare prosop hartie,tub carton,utilaj servtele hartie,etc

Romania, Gorj
Publicat 3 saptamani in urma
ID #23831
QR CODE
1 foto
24000.00 Euro €
Echipam.pt fabricare prosop hartie,tub carton,utilaj servtele hartie,etc
Romania, Gorj,
Publicat 3 saptamani in urma

Descriere

Tarife promotionale la liniile de utilaje fabricate de firma noastra, seturi de echipamente compuse din 3 sau 4 buc echipamente: derulatoare/ utilaje embosare role hartie reciclata / celuloza, utilaj fabricat si debitat role hartie toaleta extrafina, banzic taiere si portionare role hartie & tuburi carton si utilaj semiautomat fabricare&procesare suluri carton.
Fabricam si vindem de peste 18 ani pe comanda UTILAJE & ECHIPAMENTE care prelucreaza si portioneaza role hartie igienica/jumbo/dispenser si prosop hartie medical in 1/2/3/4 straturi sau prosop horeca, din hartie celuloza sau reciclata,cu pretaiere si gofrare romburi/puncte/linii,utilaj simplu/automat/semiautomat pt fabricare tub carton de div grosimi,masina fabricare servetele de masa si faciale,imprimate mecanic sau stantate,masina fabricare cearsaf industrial de hartie din celuloza pura/ hartie tissue,pungi hartie,masina de lipit si ambalat, utilaje servetele catering/restaurant impaturite in 4, 6 sau 8.
SERVICII GRATUITE: TRANSPORTUL UTILAJELOR, MONTAJUL SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A UTILAJELOR, EFECTUARE PROBE CU HARTIA DVS, INSTRUCTAJUL OPERATORULUI CARE VA DESERVI UTILAJUL/ UTILAJELE, MODALITATI EFECTUARE PRODUCTIE SI AMBALARE.
CONSTRUCTIE, FABRICARE, PRELUCRARE consumabile utilaje si diverse piese din ind.mecanica, piese metalice strunjite, sudate, frezate, dupa schita sau model proiectat: modele noi gofratoare pt hartie igienica si prosop hartie,etc. nu efectuam reparatii utilaje second hand/ uzate, folosite.
Cerere oferta tehnica si de pret sau alte informatii/intrebari legate de aceasta afacere ( plan de afacere, devize, profitabilitate, stas-uri role hartie, furnizori de semifabricat hartie din tara si strainatate, marketing de piata, etc) la 0763839059, utilajehartie@gmail.com; infohartie@yahoo.com; www.utilajehartie.ro; www.paperequipment.aaz.ro; www.procesarehartie.bizoo.ro.
Send messageto seller

 

Contacteaza vanzatorul

  123456
  Utilizator neînregistrat
  Extensiile permise: png,gif,jpg.
  Maximum size: 262.1Mb.

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  24000.00 Euro €
  Contacteaza vanzatorul Nu există un număr de telxxxx

  Date despre vanzator

  123456
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Gorj