Share
Send to friend Show PDF sheet
Listing #20749
Buyer's protection
Act locally to avoid scam
Anonymous payment gateways are very unsafe
Cheques payments are not recommended

Additional information

Send messageto seller


Notă:
Ceasul inteligent bw-hl1 este în stoc acum, vom aranja să livrăm comenzile cât mai curând. Te rog fii rabdator! Vă mulțumim că ne susțineți!

Pentru curele gratuite, le vom livra în mod aleatoriu. Datorită faptului că numărul de cadouri este limitat, vom înceta să le trimitem până când vor fi terminate. Toate drepturile acestei activități aparțin BlitzWolf Official. Mulțumesc mult!

Caracteristici:


1. Moduri sportive multiple - Acest ceas premium oferă 8 moduri diferite de sport, pe lângă urmărirea activităților zilnice: plimbare, alergare, ciclism, înot, sărituri, badminton, baschet, fotbal.  Noul senzor profesional obține date mai precise pentru consumul de calorii, ritmul cardiac și măsurătorile tensiunii arteriale.
2.Multiple Language Support - Cu ceasul BW-HL1 puteți verifica rapid mesajele și SMS-urile aplicației în diferite limbi. Dacă îți lipsește un apel sau un semnal pe telefon, vei fi reamintit de vibrațiile din prima ta.

Ecran 3.IPS HD - Ecranul a fost întotdeauna o parte crucială a oricărui smartwatch. De aceea, BW-HL1 oferă un ecran IPS de 1,3 inci cu o vedere panoramică a tuturor informațiilor importante, iar culorile vii oferă o experiență de vizualizare limpede.

4.Acoperirea îngrijirii pentru sănătatea dvs. - BW-HL1 oferă 24 de ore de măsurare continuă a frecvenței cardiace pentru a obține o vedere cuprinzătoare asupra comportamentului inimii dvs. zi și noapte. În plus, vă poate monitoriza și tensiunea arterială și saturația de oxigen din sânge.
No comments added yet. Autentificare and be first to leave comment!

   Send message to seller

   *
   This field is required
   Clear