Cautare
Romanian RO

ANUNTURI GENERALE CLASIFICATE GRATUITE DIN TOATA ROMANIA

Ceas inteligent BlitzWolf® BW-HL1 1.3' IPS 8 Sports Mode IP68 Multi-language

Romania, Galati
Ultima actualizare 5 luni in urma
ID #20749
QR CODE
25.99 Dollar US$
Ceas inteligent BlitzWolf® BW-HL1 1.3' IPS 8 Sports Mode IP68 Multi-language
Romania, Galati,
Modificat 5 luni in urma

DescriereNotă:
Ceasul inteligent bw-hl1 este în stoc acum, vom aranja să livrăm comenzile cât mai curând. Te rog fii rabdator! Vă mulțumim că ne susțineți!

Pentru curele gratuite, le vom livra în mod aleatoriu. Datorită faptului că numărul de cadouri este limitat, vom înceta să le trimitem până când vor fi terminate. Toate drepturile acestei activități aparțin BlitzWolf Official. Mulțumesc mult!

Caracteristici:


1. Moduri sportive multiple - Acest ceas premium oferă 8 moduri diferite de sport, pe lângă urmărirea activităților zilnice: plimbare, alergare, ciclism, înot, sărituri, badminton, baschet, fotbal.  Noul senzor profesional obține date mai precise pentru consumul de calorii, ritmul cardiac și măsurătorile tensiunii arteriale.
2.Multiple Language Support - Cu ceasul BW-HL1 puteți verifica rapid mesajele și SMS-urile aplicației în diferite limbi. Dacă îți lipsește un apel sau un semnal pe telefon, vei fi reamintit de vibrațiile din prima ta.

Ecran 3.IPS HD - Ecranul a fost întotdeauna o parte crucială a oricărui smartwatch. De aceea, BW-HL1 oferă un ecran IPS de 1,3 inci cu o vedere panoramică a tuturor informațiilor importante, iar culorile vii oferă o experiență de vizualizare limpede.

4.Acoperirea îngrijirii pentru sănătatea dvs. - BW-HL1 oferă 24 de ore de măsurare continuă a frecvenței cardiace pentru a obține o vedere cuprinzătoare asupra comportamentului inimii dvs. zi și noapte. În plus, vă poate monitoriza și tensiunea arterială și saturația de oxigen din sânge.
Informatii suplimentare

Send messageto seller

 

Contacteaza vanzatorul

  Steflea Petru
  Utilizator neînregistrat
  Extensiile permise: png,gif,jpg.
  Maximum size: 262.1Mb.

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  25.99 Dollar US$
  Contacteaza vanzatorul Nu există un număr de telxxxx

  Date despre vanzator

  Steflea Petru
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Galati
  Str.Brailei Nr.215,,bl.C5A,Galati