Cautare
Romanian RO

ANUNTURI GENERALE CLASIFICATE GRATUITE DIN TOATA ROMANIA

Case noi in Stefanesti - Viisoara

Romania, Arges
Publicat 3 saptamani in urma
ID #22430
QR CODE
1 foto
74000.00 Euro €
Case noi in Stefanesti - Viisoara
Romania, Arges,
Publicat 3 saptamani in urma

Descriere

Oferim spre vanzare o superba casa situata intr-un nou complex rezidential , compus dintr-un ansamblu de 3 vile duplex. Proiectul este amplasat in orasul Stefanesti. Constructia este proiectata in tendinte minimaliste, cu finisaje interioare si exterioare de lux, dispunand de toate utilitatile si dotarile pe care trebuie sa le ofere o locuinta. Sistemul de constructie este cu fundatie de beton, cadre de rezistenta si zidarie Porotherm de 25 cm. Izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm este completata de termoizolatia acoperisului cu membrane profesionale hidrofobe. Tamplaria PVC cu geamuri tripan completeaza profilul fiecarei vile.

Fiecare locuinta are o suprafata construita de 120 mp, dispusa pe parter si etaj si contine 3 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie, camera tehnica si camara. Curtea interioara are suprafata de 200 mp, cu acces din drum asfaltat, amenajata cu alei pietonale si auto din beton dotate cu sistem de degivrare, avand iluminat exterior inteligent, ce ofera o ambianta placuta pe timpul noptii.

Fiecare locuinta va fi predata beneficiarilor dupa ce va fi racordata la toate utilitatile publice: apa curenta, canalizare, electricitate si gaze naturale. Dintre facilitatile oferite, merita sa mai amintim: sistem de tratare si de purificare a apei, sistem solar de incalzire a apei, sistem de incalzire prin pardoseala, smart home pentru monitorizarea temperaturii interioare si a iluminatului exterior.

La achizitionarea imobilului cu credit Prima Casa/imobiliar/ipotecar, primiti asistenta la realizarea dosarului bancar.
Pentru mai multe detalii despre aceasta proprietate sau despre alte oferte similare in zona, puteti contacta biroul de vanzari.

0% comision | DA! Nu percepem comision la cumpararea acestei proprietati!

COMPANIA IMOBILIARA iNEX
Birou vanzari:
Tel: O248 7O 7O 7O / O799 7O 7O 7O
Send messageto seller

 

Contacteaza vanzatorul

  Alexandru SANDU
  Utilizator neînregistrat
  Extensiile permise: png,gif,jpg.
  Maximum size: 262.1Mb.

  Comentarii

  Întrebare? Aveți nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebări? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Pune întrebări legate de numai această listare.
  Comentariile sunt moderate.
  74000.00 Euro €
  Contacteaza vanzatorul Nu există un număr de telxxxx

  Date despre vanzator

  Alexandru SANDU
  Utilizator neînregistrat

  Locația imobilului

  Romania, Arges